foto van Marco Jellema

Marco Jellema

Lid

Participatiewet

Mijn naam is Marco Jellema en ik woon in Duiven. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen.

Sinds 2019 ben ik actief voor de Raad van Sociaal Domein Duiven met als aandachtsgebied Participatie. Ik wil me graag inzetten voor de burgers in Duiven en in het bijzonder zij die hulp of ondersteuning nodig hebben in de maatschappij als het gaat om de regel- en wetgeving van de Participatiewet.

Sinds begin 2000 werk ik in de re-integratie. Ik heb ruim 15 jaar bij de gemeente Apeldoorn in allerlei functies gewerkt en sinds 2017 werk ik bij het Werkbedrijf Lucrato in Apeldoorn. We bieden dienstverlening aan werkzoekenden (met en zonder uitkering) aan in de gemeenten Apeldoorn, Epe en Heerde. Op dit moment ben ik consulent voor de regio Epe en ondersteun ik mensen met een uitkering naar werk. Daarnaast onderhoud ik contacten met diverse bedrijven in de regio Epe.

Ik verwacht dan ook dat ik met mijn kennis en kunde een goede bijdrage kan leveren aan de Raad van Sociaal Domein Duiven.