foto van Roos Gudden

Roos Gudden

Lid

Jeugdwet

Mijn naam is Roos Gudden. Sinds 2017 ben ik lid van de Raad voor Sociaal Domein Duiven. Daarnaast ben ik actief in de Dorpsraad van Groessen.

Ik wil me graag maatschappelijk inzetten voor de versterking van de leefbaarheid in de kleine kernen en strijden voor het behoud van dorpshuizen en buurtverenigingen. Verder vind ik het belangrijk dat jongeren en ouderen de mogelijkheid krijgen om in het dorp of in het buitengebied te kunnen blijven wonen, voor nu en in de toekomst. Kortom: ik ben een voorstander van goede verbindingen en effectieve vernieuwingen in onze gemeente.

Met veel interesse volg ik het plan van de gemeente Duiven om met nieuwe manieren burgers te steunen en te stimuleren om hun welzijn te organiseren. Daarbij is het van belang dat dit ook gericht is op mensen die zorg nodig hebben en op mensen die zorg kunnen verlenen. Ik wil hier op een goede manier mijn bijdrage aan leveren.

Ik heb veel ervaring opgedaan in de verpleging, het bedrijfsleven en de ondernemingsraad. Ook ben ik jarenlang mantelzorger geweest. Mijn kracht ligt in het organiseren en goede communicatie. Ik ben creatief en mens- en klantgerichtheid. Van nature ben ik enthousiast en beschik ik over zelfdiscipline en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.